Koltuk Tamiri İstanbul

Koltuk Tamiri ve Yüz Değişimi

İstanbul Koltuk tamiri ve yüz değişimi işleriniz yapılır. Özel Koltuk siparişleriniz yapılır. Klasik, Kapitoneli, Chester, Avangart, Modern koltuk üzerine her türlü işleriniz uygun fiyatlara en iyi işçilik ve kalitede yapılır.

0538 835 82 06
Koltuk Tamiri İstanbul sistemi nasıl çalışır yapılacak koltuk döşeme ürünlerinizi Watsap üzerinden ileterek detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Modern Koltuk Tasarım Üç Kişilik Deri Kanepe Üretimi

Modern koltuk tasarım üç kişilik deri kanepe üretimi suni deri çalışması olup rahat standart yumuşak oturum çıkabilen oturum minder, ve çıkabilen sırt minder çalışması olup, Tuncer koltuk döşeme olarak kişiye özel istenilen kumaş veya deri renk seçeneği ile sipariş üzeri sahip olabilirsiniz.

Modern Koltuk Tasarım Üç Kişilik Deri Kanepe Üretimi
0538 835 82 06 Mesaj Gönder Kodu: 9056

Modern koltuk tasarım üç kişilik deri kanepe üretimi suni deri çalışması olup rahat standart yumuşak oturum çıkabilen oturum minder, ve çıkabilen sırt minder çalışması olup, Tuncer koltuk döşeme olarak kişiye özel istenilen kumaş veya deri renk seçeneği ile sipariş üzeri sahip olabilirsiniz. Modern koltuk olup, kişiye özel olarak istenilen deri kanepe model özel ölçü kanepe çalışması ile Tuncer koltuk döşeme olarak yerinize göre ölçüde modern koltuk tasarım çalışması uygulanır. Maksimum konfor için ekstra özel modern koltuk tasarım olan sizler için sunmuş olduğumuz, Yaşam alanlarınız için tasarlanan, üç kişilik deri kanepe kullanılan aile odası, oturma odası ile kanepe halinde üç minderli görünüm ile yüksek kalite konforlu oturum ile yumuşaklık hr yüksek malzemesi kalite olup. Modern koltuk tasarım, ahşap ayak kanepe şık ayaklara sahip oturum minderli kısmı çıkabilen seyyar minder ile yumuşak bir görünüm ve rahatlık için sırt kısmı yine çıkabilen kılıflı olup modern koltuk deri konfor ile yumuşak halinde olup kasa kısmı sabit döşeme imalat çalışmasında yumuşaklık ve dayanıklı görünüme sahiptir. Modern koltuk üç kişilik deri kanepe imalat çalışmasında suni deri ile modern koltuk döşeme yapılmış olup ve teslim edilmiştir. Tuncer koltuk olarak, Sizde bu güzel üç kişilik deri kanepe modelimize sipariş üzeri sahip olabilirsiniz. Oturum yerden yaklaşık yükseklikte ile tasarlanmış olup iskelet kasa kısmı ise sabit kaplama ile birleştirilerek küçük kırlent ile süslemeler ile sırt yastıkları ile rahatça keyifli oturum sağlar. Üç kişilik deri kanepe üretimi, Yaşam alanlarınız için konforlu modern koltuk dan biride sipariş üzeri istenilen kumaş renk seçeneği ile sahip olabilirsiniz. Modern koltuk tasarım.

Modern Deri Koltuk Takımlar

Modern Deri Koltuk Takımlar

Üç Kişilik Deri Kanepe Modelleri

Üç Kişilik Deri Kanepe Modelleri

ile ilgili

yüksek ayaklı kanepe modelleri antrasit renk deri kanepe çeşitleri deri kanepe modelleri modern üçlü kanepe çeşitleri modern koltuk üretim deri kanepe üretim deri koltuk üretim suni deri kanepe modelleri özel ölçü kanepe yaptırmak modern koltuk tasarım

© 2024 koltuktamiriistanbul.com by Koltuk Tamiri İstanbul | Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul.

MesajYaz