Koltuk Tamiri İstanbul

Koltuk Tamiri ve Yüz Değişimi

İstanbul Koltuk tamiri ve yüz değişimi işleriniz yapılır. Özel Koltuk siparişleriniz yapılır. Klasik, Kapitoneli, Chester, Avangart, Modern koltuk üzerine her türlü işleriniz uygun fiyatlara en iyi işçilik ve kalitede yapılır.

0538 835 82 06
Koltuk Tamiri İstanbul sistemi nasıl çalışır yapılacak koltuk döşeme ürünlerinizi Watsap üzerinden ileterek detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Köşe Koltuk Takım Yataklı Modeli Kişiye Özel Ölçü L Modüler

Yataklı modeli kişiye özel l modüler tasarım Cekmeköy yakup beyin yataklı koltuk modeli yüksek kalite kumaş ve yüksek kalite malzeme kullanılarak teslim edildi. Kişiye özel L modüler istenilen deri ve kumaş renk seçeneği ile sipariş üzeri üretim uygulanır.

Köşe Koltuk Takım Yataklı Modeli Kişiye Özel Ölçü L Modüler
0538 835 82 06 Mesaj Gönder Kodu: 8699

Yataklı modeli kişiye özel l modüler tasarım Cekmeköy yakup beyin yataklı koltuk modeli yüksek kalite kumaş ve yüksek kalite malzeme kullanılarak teslim edildi. Kişiye özel L modüler istenilen deri ve kumaş renk seçeneği ile sipariş üzeri üretim uygulanır. Köşe koltuk takım, ise maksimum konfor için ekstra geniş istirahat kısmı dinlendirici şeklinde olup aile odası, oturma odası, salon alanlarınız, ofis alanlarınız, lüks alanlarınız için yataklı koltuk olup oturum kısmı sabit döşemeli olup sırt minderler seyyar olup bu güzel köşeye sipariş üzeri sahip olabilirsiniz. Köşe koltuk, halinde yüksek kalite konforlu oturum ile yumuşaklık hr yüksek kalite oturum minder kısmı sabit ile ile yumuşak bir görünüm ve rahatlık için sırt kısmı kalıp sünger yumuşak silikon dolgu halinde seyyar çıkabilen kılıflı olup oturum kısmı seyyar çıkabilen minder ile imalat çalışmasında yumuşaklık ve dayanıklı görünüme sahiptir. Köşe koltuk takım, imalat çalışmasında döşeme yapılmış olup ve teslim edilmiştir. Oturum yerden yaklaşık olarak yatak olduğu için alçak ayak köşe olup ahşap ayak sağlıklı kullanılması için alçak ayak ile tasarlanmış olup birleştirilerek küçük kırlent ile süslemeler ile sırt yastıkları ile rahatça keyifli oturum sağlar. Ev dekorunuz için gerçek deri köşe en iyi şekilde modern koltuk, istirahat L şeklinde kısmı eğlenceli ve konforlu bir şık L kanepe modelidir. Sizde sipariş üzerine bu modern köşe koltuk sipariş vererek istenilen kumaş ve deri renk seçeneği ile sahip olabilirsiniz. Köşe koltuklarımız, istediğiniz alana uyması için en yüksek kalitede tasarlanmıştır. Çok çeşitli deri köşe koltuklarımız için sipariş üzeri ve bizi online veya atölyemizde ziyaret edin. Deri veya kumaş, Köşe koltuk takım, her odaya inanılmaz konfor ve alan optimizasyonu getiriyor. Özel ölçü üretim koltuk takımı modeli istediğiniz ölçüde ve zengin renk seçenekleri ile size özel üretilir. Zengin kumaş ve deri seçenekleri özellikler eklenir. Sipariş üzeri sizde sahip olabilirsiniz. En güzel köşe modelleri ve yataklı koltuk çalışması ile sipariş üzeri sahip olabilirsiniz. Köşe koltuk takım.

Modern Koltuk Takım Köşe Modelleri

Modern Koltuk Takım Köşe Modelleri

Modern L Modüler Kişiye Özel Ölçü Koltuk

Modern L Modüler Kişiye Özel Ölçü Koltuk

Yataklı Köşe Koltuk Modeller

Yataklı Köşe Koltuk Modeller

ile ilgili

modern köşe takım yataklı köşe koltuk modeller kişiye özel köşe koltuk modeller lüks köşe koltuk fiyatları modern yataklı köşe koltuk fiyatları yataklı köşe modüler köşe takımlar yataklı takımlar köşe koltuk çeşitleri yataklı koltuk kişiye özel modern yataklı l modüler köşe koltuk takım

© 2024 koltuktamiriistanbul.com by Koltuk Tamiri İstanbul | Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul.

MesajYaz