Koltuk Tamiri İstanbul

Koltuk Tamiri ve Yüz Değişimi

İstanbul Koltuk tamiri ve yüz değişimi işleriniz yapılır. Özel Koltuk siparişleriniz yapılır. Klasik, Kapitoneli, Chester, Avangart, Modern koltuk üzerine her türlü işleriniz uygun fiyatlara en iyi işçilik ve kalitede yapılır.

0538 835 82 06
Koltuk Tamiri İstanbul sistemi nasıl çalışır yapılacak koltuk döşeme ürünlerinizi Watsap üzerinden ileterek detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Modern Köşe Koltuk Takımlar L Kanepe Modeli Üretimi

Modern Köşe koltuk takımlar L Kanepe modeli üretim kadife kumaş çalışması olup rahat standart yumuşak oturum çıkabilen oturum minder, ve çıkabilen sırt minder çalışması olup, Tuncer koltuk döşeme olarak kişiye özel istenilen kumaş renk seçeneği ile sipariş üzeri sahip olabilirsiniz.

Modern Köşe Koltuk Takımlar L Kanepe Modeli Üretimi
0538 835 82 06 Mesaj Gönder Kodu: 9055

Modern Köşe koltuk takımlar L Kanepe modeli üretim kadife kumaş çalışması olup rahat standart yumuşak oturum çıkabilen oturum minder, ve çıkabilen sırt minder çalışması olup, Tuncer koltuk döşeme olarak kişiye özel istenilen kumaş renk seçeneği ile sipariş üzeri sahip olabilirsiniz. Modern köşe koltuk olup, kişiye özel olarak istenilen modern köşe koltuk özel ölçü çalışması ile Tuncer koltuk döşeme olarak yerinize göre ölçüde modern L kanepe çalışması sipariş üzeri uygulanır. Maksimum konfor için ekstra özel modern köşe koltuk takımlar, Olan sizler için sunmuş olduğumuz, Yaşam alanlarınız için tasarlanan, L kanepe model üretim olarak kullanılan döşemede malzeme çok önem taşımakta olup aile odası, oturma odası ile L kanepe modelini rahatlıkla uzun yıllar kullanın. Köşe halinde koltuk görünüm ile yüksek kalite konforlu oturum ile yumuşaklık hr yüksek malzemesi kalite olup. Modern köşe koltuk, ahşap torna ayak ile şık ayaklara sahip oturum minderli kısmı çıkabilen seyyar minder ile yumuşak bir görünüm ve rahatlık için sırt kısmı yine çıkabilen kılıflı olup modern köşe koltuk, konfor ile yumuşak halinde olup kasa kısmı sabit döşeme imalat çalışmasında yumuşaklık ve dayanıklı görünüme sahiptir. Modern köşe koltuk, Takımlar imalat çalışmasında kadife kumaş ile L kanepe döşeme yapılmış olup ve teslim edilmiştir. Tuncer koltuk olarak, Sizde bu güzel L kanepe modelimize sipariş üzeri sahip olabilirsiniz. Oturum yerden yaklaşık yükseklikte ile tasarlanmış olup iskelet kasa kısmı ise sabit kaplama ile birleştirilerek küçük kırlent ile süslemeler ile sırt yastıkları ile rahatça keyifli oturum sağlar. Takımlar, Köşe koltuk üretimi, Yaşam alanlarınız için konforlu modern köşe koltuk dan biride sipariş üzeri istenilen kumaş renk seçeneği ile sahip olabilirsiniz. Modern köşe koltuk takımlar.

Modern Köşe Koltuk Takımlar Lüks Tasarım

Modern Köşe Koltuk Takımlar Lüks Tasarım

ile ilgili

özel ölçü köşe modelleri modern köşe koltuk modelleri l koltuk modelleri imalat köşe modüler özel ölçü kanepe imalat deri kanepe üretim modern l kanepe üretim köşe kanepe çeşitleri yataklı tek kişilik koltuk modelleri özel ölçü kanepe yaptırmak modern köşe koltuk takımlar

© 2024 koltuktamiriistanbul.com by Koltuk Tamiri İstanbul | Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul.

MesajYaz