Koltuk Tamiri İstanbul

Koltuk Tamiri ve Yüz Değişimi

İstanbul Koltuk tamiri ve yüz değişimi işleriniz yapılır. Özel Koltuk siparişleriniz yapılır. Klasik, Kapitoneli, Chester, Avangart, Modern koltuk üzerine her türlü işleriniz uygun fiyatlara en iyi işçilik ve kalitede yapılır.

0538 835 82 06
Koltuk Tamiri İstanbul sistemi nasıl çalışır yapılacak koltuk döşeme ürünlerinizi Watsap üzerinden ileterek detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Klasik Koltuk Takımlar Amerikan Kanepe Modeli

Amerikan kanepe modeli ile istenilen renk seçeneği ile daha büyük, daha küçük, özel ölçü kanepe yada takım deri koltuk modeline sipariş üzeri yaptırabilirsiniz.

Klasik Koltuk Takımlar Amerikan Kanepe Modeli
0538 835 82 06 Mesaj Gönder Kodu: 6484

Amerikan kanepe modeli ile istenilen renk seçeneği ile daha büyük, daha küçük, özel ölçü kanepe yada takım deri koltuk modeline sipariş üzeri yaptırabilirsiniz. istanbul modoko yanında bulunan kişiye özel koltuk modelleri imalat atölyemizde istenilen ölçü ve renklerde sipariş üzeri üretim istenilen adetle renk seçeneği ile klasik koltuk döşeme her nevi koltuk modelleri sipariş üzerine uygulanır. Koltuk Tamiri İstanbul Sistemi Nasıl Çalışır
Koltuk yüz değişimi işleriniz yenilemesi ve koltuk yüz değişimi yapılacak işleriniz koltuk modellerini ve Watsap üzerinden Koltuklarınızın resimlerini ileterek fiyat bilgi edinebilirsiniz. Yenilemeyi düşündüğünüz eski koltuklarınızınız fotosunu çekerek sisteme yükleyiniz! Aynı zaman da müşteri temsilcisi olan ustalarımız yapılacak işi ve detayları gördüğünde sizi ararlar. Fiyat bilgisi, Kumaş ve deri Seçenekleri ve öğrenmek istediğiniz tüm bilgileri size iletirler. İşinizi bize yaptırmaya karar verdiğiniz de, Kumaş ve deri Seçenekleriyle adresinize gelir kumaş beğenirsiniz. Koltuklarınızı adresinizden alır ve zamanında yapılıp teslim olur. Değerli koltuk kaplama ve değerli ise işleriniz uygulanır. Koltuk Döşeme Ve İskelet Atölyemizde İskeletler sağlamlaştırılır. Yapılmasını İstediğiniz Varsa Koltuklarınızın istenilen kısımları yenilenir. Koltuk döşeme Atölyemize alınır ve işlemi yapılır.
Bittiğinde ambalajlanır ve teslimat için aranırsınız.
Koltuklarınızı söylendiği gün ve zaman teslim süresinde teslim edilir.
Sizde hemen koltuklarınızın Watsap Üzerinden fotosunu çekip sisteme yükleyin ve rahatlıkla fiyat bilgisi alabilirsiniz.
Koltuk Tamiri istanbul, Şeffaf, Güvenilir hizmet anlayışımızla sorunsuz hizmet sunar. Klasik koltuk takımlar.

Klasik Koltuk Takımlar

Klasik Koltuk Takımlar

Chesterfield Sofa Models

Chesterfield Sofa Models

ile ilgili

deri koltuk modelleri deri koltuk takımları deri koltuk yüz değişimi klasik koltuk döşeme gerçek deri koltuk yüz değişimi koltuk modeller yüz değişimi koltuk yüz değişimi modoko koltuk modelleri döşeme modoko deri koltuk modelleri kozyatağı koltuk döşeme suadiye koltuk modelleri kaplama deri koltuk modelleri lazz boy koltuk yüz değişimi deri koltuk yüz değişimi modoko deri koltuk takımları koltuk döşeme modoko deri koltuk döşeme klasik koltuk takım klasik koltuk takımlar

© 2024 koltuktamiriistanbul.com by Koltuk Tamiri İstanbul | Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul.

MesajYaz