Koltuk Tamiri İstanbul

Koltuk Tamiri ve Yüz Değişimi

İstanbul Koltuk tamiri ve yüz değişimi işleriniz yapılır. Özel Koltuk siparişleriniz yapılır. Klasik, Kapitoneli, Chester, Avangart, Modern koltuk üzerine her türlü işleriniz uygun fiyatlara en iyi işçilik ve kalitede yapılır.

0538 835 82 06
Koltuk Tamiri İstanbul sistemi nasıl çalışır yapılacak koltuk döşeme ürünlerinizi Watsap üzerinden ileterek detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Deri Koltuk Modelleri Vıntage Chesterfield Kanepe Modeli

Vıntage chesterfield kanepe modeli üretimi imalatçı firma olarak gerçek deri chesterfield koltuk yapılan mimarımızın projesi teslimde bulunmuş olduk.

Deri Koltuk Modelleri Vıntage Chesterfield Kanepe Modeli
0538 835 82 06 Mesaj Gönder Kodu: 6321

Vıntage chesterfield kanepe modeli üretimi imalatçı firma olarak gerçek deri chesterfield koltuk yapılan mimarımızın projesi teslimde bulunmuş olduk.
Vıntage Deri üçlü Chesterfield, gerçekten davetkar geniş kolları ve derin düğmeli sırtı olan, üçlü koltuklu harika bir Chesterfield kanepeyim. Kişiye özel sipariş üzeri özel ölçü geliştirilmiş Vıntage Deri, mükemmel yumuşak ve inanılmaz esnek, gerçek bir Vıntage Deri-gerçekten muhteşem bir vıntage chesterfield kanepe el yapımıdır. Üç kişilik deri, kanepe uzunluğunda en eski özel tasarım vıntage deri kanepe sizde sipariş üzeri sahip olabilirsiniz. Kollara ve sırta bolca yerleştirilmiş derin düğmeli davetkar ve ayırt edici bir parçadır. Chesterfield olup deri kanepe sabit sırt, sabit oturum deri döşeme, ve kolları sabit deri döşeme, yumuşak kıvrımları olup ve hassas boruları ile dengelenir. Görkemli baklava desen katmanları, keyifli bir deri koltuk olup oturma deneyimi sağlar. Çok şık bir görünüme sahip asla modası geçmeyen klasik, Vıntage chesterfield. Kişiye özel ölçü imkanı ve istenilen ölçü ve üçlü olsun istenirse dörtlü şeklinde, iki kişilik, kişiye özel ölçü imkanı lüks yaşam odalarınız, lüks yaşam alanlarınız için kaliteli ve yumuşak çalışması, güzel zengin görünümü ile kişiye özel tasarım olup. Sizde bu güzel, Vıntage deri chesterfield kanepe, tasarıma istenilen büyük boy, küçük boy, özel ölçü çalışması istenilen gerçek deri renk seçeneği ile bu güzel şık el işçilik el işçilik kapitone olan deri üçlü chesterfield kanepe sipariş üzeri istenilen adetle yaptırabilirsiniz.
Deri koltuk modelleri.

Chesterfield Sofa Models

Chesterfield Sofa Models

American Chesterfield Models

American Chesterfield Models

ile ilgili

deri koltuk ofis modelleri chesterfield koltuk modelleri deri chesterfield koltuk döşeme chesterfield koltuk yüz değişimi ataşehir koltuk yüz değişimi suadiye koltuk yüz değişimi koşuyolu koltuk yüz kaplama kozyatağı deri koltuk yüz değişimi ümraniye deri chesterfield takımları klasik deri chesterfield koltuk modelleri deri koltuk modelleri

© 2024 koltuktamiriistanbul.com by Koltuk Tamiri İstanbul | Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul.

MesajYaz